top of page
Screenshot_20220308_152516.jpg

Ontwerp op maat

Een cadeautje voor jezelf, een speciale gelegenheid
(30 jaar getrouwd, 18de verjaardag, plechtige communie, geboorte, kerstcadeau...)

 

U kan bij ons een juweel laten creëren volgens budget en persoonlijke smaak. Realisaties in zilver, geel-, wit-,rosé of champagnegoud met of zonder (half)edelstenen of parels.... Alles is mogelijk! 

Ook mannen kunnen zeker bij ons terecht voor juwelen. Deze zijn wel altijd op bestelling wegens beperkte vraag. 

Juwelen met oud goud

Bevestiging van een bestelling per mail of in de winkel na goedkeuring ontwerp en prijs is bindend! ​Wanneer u een bevestigde bestelling annuleert moet u een vergoeding betalen van de reeds gedane kosten en werkuren. Dit bedraagt minimum 100 euro. Indien er een voorschot betaald is geld dit als vergoeding bij annulatie.

Heeft u thuis oud goud liggen of een steen waarmee u geen raad weet? Kom eens langs en laat er iets nieuws uit ontstaan! Samen bespreken we wat mogelijk is en werken we alles uit volgens uw wensen en budget.

 

Opgelet! 

​Soms merken we wel tijdens het maakproces dat het oud goud niet bewerkbaar is (vooral bij witgoud). Er bestaat dus een kans dat uw oud goud niet verwerkt kan worden in een nieuw juweel. Dit kunnen zowel u als ik niet op voorhand weten. U krijg dit goud dan terug in een goudklompje of u kiest ervoor dit te laten zuiveren (hier hangen kosten aan vast en verlies van goud) zodat dit wel bewerkbaar wordt. Ik kan uiteraard geen gesmolten juweel terug omtoveren naar hoe het eerst was.

Een greep uit voorgaande creaties

bottom of page