top of page

  .             .            .             .           

komorebi_BW_V002.png

Herstellingen

Opkuis juwelen

Is de schittering verdwenen door de jaren heen of het vele dragen? Geen probleem! Breng deze eens binnen en wees verwonderd wanneer u ze (zo goed) als nieuw terug in ontvangst neemt. Geen tijd om langs te komen of is een echt grondige opkuisbeurt niet nodig? Bekijk 'Juwelen en hun onderhoud' om te zien of u zelf iets kunt ondernemen. Hier bevinden zich ook tips en tricks om de levensduur van uw stuk te verlengen.

screenshot_20200319_174402_com.android_e

Ring vergroten of verkleinen

Is de ring te klein geworden of bent u bang om hem te verliezen omdat hij te groot is? De meeste ringen kunnen aangepast worden in maat door een stukje weg te halen of bij te voegen. ​Indien dit niet mogelijk is bekijken we samen andere oplossingen. Soms kan een ring ook vergroot worden door deze uit te rekken als dit maar 1 of 2 maten scheelt en er zich geen stenen in de ring bevinden.

Herstellingen

Is er ergens iets los gekomen of versleten? Een stuk dat opnieuw verguld of gerhodineerd moet worden? Vindt u dat een steentje wiebelt? Kom langs zodat ik 'de schade' kan bekijken.

img_20190927_150125.jpg
img_20200206_152543_658.jpg

Aan herstellingen, ringvergrotingen/verkleiningen zijn er altijd risico's verbonden en zaken die fout kunnen lopen. U wordt altijd gewaarschuwd over wat er kan mislopen als we op voorhand zien dat er risico's aan verbonden zijn. Niet alle risico's zijn altijd zichtbaar. Sommige worden pas opgemerkt tijdens de herstelling zelf. U wordt hiervan altijd op de hoogte gebracht vooraleer er verder aan gewerkt wordt.  Aan u steeds de keus of u dan deze herstelling (verder) wilt laten uitvoeren of niet. Wanneer er een steen breekt tijdens de uitvoering of er moeten extra zaken worden toegevoegd door slechte kwaliteit van het juweel draait de goudsmid niet op voor de extra kosten, maar worden deze doorgerekend.

bottom of page